Engelliler Haftası’nda Gönüllerince Eğlendiler

Engelliler Haftası’nda Gönüllerince Eğlendiler

Engelliler Haftası nedeniyle Antalya’nın Manavgat ilçesinde Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler gönüllerince bir gün geçirdi.Crys...

Engelliler Haftası nedeniyle Antalya’nın Manavgat ilçesinde Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler gönüllerince bir gün geçirdi.

Crystal Hotels Grubu’na ait Side bölgesinde yer alan oteller ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra, Manavgat Emniyet Müdürü Ercan İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Erol, Crystal Palace Luxury Resort Spa Genel Müdürü Lemi Küçük ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği polis memurları katıldı.

Crystal Palace Luxury Resort Spa Genel Müdürü Lemi Küçük yaptığı açıklamada, hayatın her alanında engelleri kaldırmak ve daha eşit bir yaşam adına sorumluluk taşıdıklarını belirterek, "Ülkemizde engellilerin yaşam standardının geliştirilmesi için atılan adımlar, artan bilinç memnun edici.

Engellilerimize daha eşit bir yaşam oluşturma ve hayatın ritmini yakalamaları konusunda engel tanımıyoruz. Bunun için hiç şüphe yok ki daha yapılabilecek çok şey var. Yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engellilerimiz topluma tam ve etkin katılmalı, erişilebilirlik ve fırsat eşitliği sağlanmalıdır" dedi.

Etkinlik boyunca çeşitli aktivitelerde eğlenen çocuklar için ödüllü yarışmalar da düzenlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.