Engellilere Büyük Moral Oldu

Engellilere Büyük Moral Oldu

Beyazay Derneği Düzce Şubesi engelliler için moral günü düzenledi. Beyazay Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Düzce’de bulunan engellileri Darıca’da bulunan hayvanat bahçesine geziye götürdü...

Beyazay Derneği Düzce Şubesi engelliler için moral günü düzenledi. Beyazay Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Düzce’de bulunan engellileri Darıca’da bulunan hayvanat bahçesine geziye götürdü.Günboyu inceleme gezisinde bulunan engellilere mangal keyfide yaşatıldı.

Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından eş zamanlı yürütülen sosyal projeler içinde bir de moral ve inceleme gezisi düzenlendi. Düzce Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören 54 öğrenci ve öğretmenler Beyazay Derneği Çayırova Şubesinin davetlisi olarak Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na gittiler. Gün boyu düzenlenen gezi için heyet önce Sapanca’da göl kenarında kahvaltı yaptı. Ardından da hayvanat bahçesinde gezi turu yapıldı. Organizasyonu gerçekleştiren Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından daha sonra da engelli öğrencilere mangal keyfi yaşatıldı.

Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, Düzce Belediyesi’nin de içinde bulunduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenlediklerini belirterek “Engellilere yönelik zaten eş zamanlı olarak birçok rehabilitasyon projesi yürütülüyor. Bunun arasında moral günü düzenlemek istedik. Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşittir’in ve üyelerinin daveti üzerine Darıca hayvanat bahçesine gezi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz için farkındalık amaçlı birçok amaç yerine getirilmiş oldu. Projelerimize destek veren başta Düzce Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, hayırsever kişilere teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.