Enver Amca Yeni Evine Kavuştu

Enver Amca Yeni Evine Kavuştu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yürekleri yakan hayat hikayesiyle gündeme gelen Enver Yükselen için yeni bir hayat başladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın'ın Nazilli ilçesinde yürekleri yakan hayat hikayesiyle gündeme gelen Enver Yükselen için Nazilli tek yürek oldu. Havadis Gazetesi'nin haberi ile hayat hikayesi bir anda gündeme oturan Enver Yükselen için kamusal ve sosyal  yardımlar çığ gibi büyüdü.  Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, polis ekipleri ve sevenleri Enver amcayı bugün yeni evine yerleştirdi.

“Hayırsever Vatandaş Gönülleri Kazandı”

Enver amcanın haberinin ilk gününden bugüne kadar yoğun mesai harcadıklarını ve mutlu sona ulaştıklarını belirten muhtar Certel, “Enver amcamızın bir an önce kendisinin de uygun gördüğü bir eve taşınması için çok çalıştık. Nazilli Kaymakamlığımız öncülüğünde ismini vermek istemeyen bir hayırsever vatandaşımız amcamızın hem evini tuttu hem de evin içini döşedi. Amcamızın şu an hiçbir şeye ihtiyacı yok çok şükür. Allah hayırsever vatandaşımızdan razı olsun” dedi.

“Emeği Geçen Herkesten Allah Razı Olsun”

Yeni evinin kapısını kendisi açan Enver amca, içeri girince duygu dolu anlar yaşadı. Evi çok beğendiğini söyleyen Enver amca, “Muhtarımız sürekli benimle ilgilendi, sağ olsun. Çok mutluyum. Dünyada iyi insanların olduğunu bilmek çok güzel. Hayatıma dokunan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Enver amca, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan maaş desteği ve gıda paketi desteği almayı sürdürecek. Öte yandan hayırsever vatandaş da amcanın her türlü ihtiyacı ile ilgilenmeye devam edecek.

p5143166.jpgp5143169.jpgp5143171.jpgp5143179.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.