Erasmus+ Ka2 Okul Ortaklığı Projelerinde Kabul Edilen TEK Üniversite Projesi Gazi Üniversitesi’nden

Erasmus+ Ka2 Okul Ortaklığı Projelerinde Kabul Edilen TEK Üniversite Projesi Gazi Üniversitesi’nden

Gazi Üniversitesi, 2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan ERASMUS+ projelerinde de bütün proje türlerinde kabul edilen projeleriyle Türkiye’de lider konuma yükseldi.Gazi Üniversitesi, 2014 yılınd...

Gazi Üniversitesi, 2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan ERASMUS+ projelerinde de bütün proje türlerinde kabul edilen projeleriyle Türkiye’de lider konuma yükseldi.

Gazi Üniversitesi, 2014 yılında Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Projeleri alanında başvurusu yapılan 817 proje içinde kabul edilen tek üniversite projesinin yürütücülüğünü yapıyor. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacer Hande Uysal’ın koordinatörlüğünü yaptığı “SBATEYL: A Web and School-based Professional Development Project for Foreign Language Teachers of Young Learners” adlı bu proje kapsamında çocuklara yabancı dil öğretimi konusunda Avrupa’daki yabancı dil öğretmenlerine yönelik web tabanlı bir eğitim programının tasarlanması hedefleniyor. Ayrıca projede yer alan öğretmenlerin bu eğitimden geçtikten sonra kendi okullarında üniversite hocalarının desteği ile bu eğitim programından edindikleri bilgileri uygulamaları ve edindikleri bilgiler ışığında orjinal aktiviteler ve ders planları geliştirmeleri sağlanacak. Proje ortakları Universidad Autonoma de Madrid-İspanya, Mariboru University-Slovenya, Universita Degli Studi di Salerno- İtalya, Gazi Üniversitesi Vakfı Primary School-Türkiye, OS Duplek Primary School-Slovenya, ICR Nicodemi Fizciano Primary School-İtalya ve CEIP Castilla Primary School-İspanya okullarından oluşuyor. Süresi 3 yıl olan projenin 2017 senesinde sona ermesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.