Erbeyli’de yollar çamurdan kurtuluyor

Erbeyli’de yollar çamurdan kurtuluyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ilçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki cadde ve sokakların yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasına ilişkin verdiği talimat Erbeyli Mahallesi’nde de başlatıldı.

Geçtiğimiz yıllarda su şebekesi yenilenen Erbeyli Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda bozulan yaklaşık 4 bin metrekare yolun tamirat çalışmalarını başlatan İncirliova Belediye Başkanlığı, mahallede bulunan ve acil yapılması ön görülen sokak ve caddelerin açılması taş ve kaldırım işlerinin yapımına da ilerleyen günlerde başlayacak30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında İncirliova Belediye Başkanlığı’na seçilmesiyle birlikte parti rozetini çekmecesine koyduğuna vurguda bulunan Başkan Kale, “İlçemizin tamamına hizmet götürme gayretindeyiz. Büyükşehir Yasası ile birlikte özellikle gelirlerimizde büyük bir düşüş yaşanılmasına karşın hizmet anlamında her yere yetişme gayretindeyiz. İncirliova Belediyesi olarak daha önce, Yazıdere, Sınırteke, Arpaderesi, Beyköy, Şirindere gibi mahallelerimizde başlattığımız yol yapım bakım ve onarım çalışmalarına Erbeyli Mahallemizde devam ediyoruz. Halkımız şunu hiç unutmasın ki her yer bizimdir. Her yere imkanlarımız dahilinde eşit hizmeti götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tek hedefimiz görev süremiz içerisinde İncirliova’yı çamurdan kurtarmaktır. Bunun için de oluşturduğumuz program kapsamında her yere zamanı geldikçe hizmet götüreceğiz” şeklinde konuştu.

MUHTAR AKÇA’DAN BAŞKAN KALE’YE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz yıl içerisinde mahallenin içme suyu şebekesinin değiştirilmesiyle birlikte cadde ve sokaklardaki yolların bozulduğunu ve özellikle yağışlar sonrasında çamurdan kullanılamayacak bir hale geldiğini ifade eden Erbeyli Mahalle Muhtarı İsmail Akça, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kale’ye teşekkür etti. Muhtar Akça; “Başkanımız Gürşat Bey’in geçtiğimiz aylarda mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda her muhtar mahallesinin acil ihtiyaçlarını dile getirsin ki bir an önce onları çözüme kavuşturalım demişti. Bizler de mahallemizde bulunan cadde ve sokaklardaki yolların acil bakım ve onarımlarının yapılması gerektiğini söyledik. Sağolsun Başkanımız talebimizi dikkate alarak mahallemizde bulunan tüm cadde ve sokakların yol tamiratları bakım ve onarımlarının yapımına başladı. Halkı ve muhtarlarıyla iç içe bir şekilde çalışmalarını yürütme gayreti içerisinde olan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve yönetimine mahallemiz adına teşekkür ederim” dedi.

Erbeyli’de yollar çamurdan kurtuluyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.