Erdoğan başkan sert konuştu

Erdoğan başkan sert konuştu

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Eker, teknik direktör konusunda görüştükleri Fatih Akyel ile anlaşamadıklarını açıkladı.

Eker, yaptığı açıklamada, Türk futbolunda önemli yeri olan Nazilli Belediyespor'un başarılı olması için kaybedecek zamanı olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulumuzun karar alarak anlaşılmasını istediğimiz Fatih Akyel ile kulüp menajerimiz görüşerek 20 gün önce prensipte anlaşmaya varmıştı. Ancak her iki tarafın da evet dediği Fatih Akyel transferimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Hiç kimsenin bizi, camiamızı 20 gün oyalamasına izin veremeyiz. Fatih Akyel, daha açık ve keskin konuşmalıydı. Son olarak dün geleceğini ancak daha sonra canlı yayın nedeniyle bugüne ertelediği Nazilli’ye gelerek görüşmeyi anlaşmaya dökme olayının da çeşitli bahanelerle gerçekleşmemesi bizleri üzmüştür. Sözüne sadık dursun isterdik ancak biz Nazilli Belediyespor camiasına yakışanı yaparak kendisine teşekkür ettik ve kendisine çalışamayacağımızı bildirdik. Anlaşamayacağımızı açıkladık. Artık Nazilli Belediyespor bundan sonra kararlı ve zirve hırsı olan bir teknik direktör arayışına girmiştir”

Eker, Nazilli Belediyespor’un oyalanabileceği bir camia olmadığını, teknik direktör görüşmelerini kendisinin de yakından takip edeceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.