Erdoğan - Baykal Görüşmesi Sona Erdi

Erdoğan - Baykal Görüşmesi Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Benim bir koalisyon görüşmesi yapma konumum yok, ol...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Benim bir koalisyon görüşmesi yapma konumum yok, olamaz. Ben bir milletvekiliyim, partiler var, partilerin genel başkanları var, yetkili organları var. Onlar bu konuda çeşitli hazırlıklar, çalışmalar yapıyorlardır umarım, tahmin ederim. Benim o çalışmaların herhangi birisi ile ilgili somut girişimim söz konusu olamaz" dedi.

CHP Antalya Milletvekili Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Baykal, şunları dedi:

"Seçimlerin tamamlanmasından sonra yeni TBMM’nin açılışından önce Sayın Cumhurbaşkanının bu Meclis’e geçici olarak görev yapacak bir milletvekili olarak Meclis çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme yapma ihtiyacı çerçevesinde bugün bu buluşma gerçekleşmiştir. Aniden gerçekleşmiştir. Bu sabah bu şekillendi. Sayın Cumhurbaşkanının böyle bir görüşmeyi gerçekleştirmek istediği ifade edildi. Onun üzerine Antalya’dan ben hemen geldim. Sayın Cumhurbaşkanı ile ayrıntılı kapsamlı, tahmin edeceğiniz şekilde önümüzdeki siyaset döneminde TBMM’nin gündemi, çalışma konuları, Türkiye’nin önündeki sorunlar, ayrı ayrı kapsamlı bir şekilde konuşuldu. Geniş verimli güzel bir çalışma oldu."

"BENİM KOALİSYON GÖRÜŞMESİ YAPMA KONUMUM YOK"

Gazetecilerin "Koalisyon tartışmaları gündeme geldi mi?" şeklinde sorusu üzerine Baykal, "Burada benim bir koalisyon görüşmesi yapma konumum yok, olamaz. Ben bir milletvekiliyim, partiler var, partilerin genel başkanları var, yetkili organları var. Onlar bu konuda çeşitli hazırlıklar, çalışmalar yapıyorlardır umarım, tahmin ederim. Benim o çalışmaların herhangi birisi ile ilgili somut girişimim söz konusu olamaz" diye cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.