Erdoğan Eker son noktayı koydu

Erdoğan Eker son noktayı koydu

Başkan Alıcık’a teşekkür eden Eker son sözünü söyledi ve noktayı koydu.

ADAY DEĞİLİM OLMAYACAĞIM

Nazillispor Başkanı Eker, ligin ikinci yarısında sıkıntıların son bulacağını söyledi. Eker, ikinci yarı için, ara transferi çok iyi değerlendirdiklerini, kaliteli oyuncular aldıklarını Nazillispor’un küme düşme gibi bir sorunu olmayacağını ifade etti. Başkan Erdoğan Eker,” Kulübümüzde bir başkanlık sorunu çekişmesi olmadığını açıklayıp buna fırsat vermem. Birbirimize camia olarak sarılmak zorundayız. Sağlık sorunlarım nedeniyle görevimi bırakıyorum. Taraftarlarımızdan hoşgörü bekliyorum” dedi.

Nazillispor’un 12-19 Ocak’ta yapacağı genel kurula hazırlanıyor. İlk yarı aldığı 10 puanla tehlikeli bölgede bitiren siyah beyazlılar ara transferlerle aldığı fulbolcularla ikinci yarı ikinci yarı için taraftarlarına ve spor severlere umut verdi.

Nazillispor Başkanı Erdoğan Eker kongre öncesi sağlık sorunları nedeniyle “Ben yokum” demişti. Belediye Başkanı Haluk Alıcı’ğın,”Bizim başkanlık sorunumuz yok. Erdoğan Eker abimizle yolumuza devam edeceğiz.” diye açıklamada bulunmuştu. Başkan Alıcık’a teşekkür eden Eker adaylığını açıklayan Nazillispor basın sözcüsü Özgen Türker için, “Yıllarca yönetimin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kardeşimizdir. Şimdi de başkan olarak hizmet vermek istiyor. Buna saygı duymak, önünü açmak gerekir. Ben Nazillispor’un her zaman yanında olacağım. Tüm Nazilli’nin Nazillispor’u kucaklaması gerekiyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.