Erdoğan, Ergüler ile Ne Konuştu?

Erdoğan, Ergüler ile Ne Konuştu?

Efes Kongre Merkezi’nin açılışını için Kuşadası’na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, açılışın ardından Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ile baş-başa görüşme yaptığı öğrenildi.

30.10.2013 tarihinde Kuşadası’na gelen Başkakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Efes Kongre Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler’i yanına çağırıp 2 dakikaya yakın baş-başa görüşme yapmaları çeşitli siyasi senaryoları da beraberinde getirdi.

• NAZİLLİ Mİ, BÜYÜKŞEHİR Mİ?

Görüşmede Başkakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Esat Ergüler’e ‘Aydın Büyükşehir Adayımız sensin, hazırlıklarını bir an önce tamamla’ talimatı verdiği iddia ediliyor. Bir başka iddiaya göre ise, Erdoğan’ın Ergüler’i Nazilli için düşündüğü konuşuluyor. Görüşmenin ardından Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler’in eski ekip arkadaşlarıyla bir araya geldiği ve seçim hazırlıklarına start verdiği öğrenildi.

• ERDOĞAN EKER 07.11.2013’TE İP UCU VERMİŞTİ

Aynı zamanda AK Parti Nazilli İlçe Başkan Yardımcısı olan Gazeteci Erdoğan Eker, sahibi olduğu internet sitesinde 07.11.2013 tarihinde yazdığı yazıyla, AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Adayı’nın Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Adayı’nın ise Mustafa Acar olacağını okuyucularına duyurmuştu.

• TEMAYÜL OYLARI PARÇALANDI İDDİASI

Öte yandan, 9 Kasım’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Acar’ı yazdıkları öğrenildi. Yoklamaya katılan Kadın Kolları’nın Esat Ergüler ve Önder Tekeli isimlerine, yönetim kurulu üyelerinin Ahmed Faruk Harmandaroğlu’na, köy, mahalle ve belde temsilcilerinin de Bekir Kuvvet Erim isimlerine ağırlık verdikleri iddia ediliyor. 9 Kasım’da yapılan temayül yoklamasında Aydın merkez ve ilçelerinin bir kaç aday üzerinde yoğunlaştığı, Nazillili partililerin ise tercihlerini farklı isimler üzerinde yaptıkları bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum