Erdoğan, Şahinbey Ve Şehitkamil’de

Erdoğan, Şahinbey Ve Şehitkamil’de

Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil İlçelerinde incelemeler yaparak, esnafı ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Canlık dinamiklere sahip olan Gaziantep Ak Parti iktidarları d...

Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil İlçelerinde incelemeler yaparak, esnafı ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Canlık dinamiklere sahip olan Gaziantep Ak Parti iktidarları döneminde bu yapısıyla zirveye çıkmıştır” dedi.

Ak Parti iktidarlarının Türkiye’de istikrar ve huzuru sağladığını ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep’in bu süreç içerisinde gerek ekonomik gerekse kentsel yapısıyla bir kat daha büyüdüğünü belirtti. Şahinbey ve Şehitkamil İlçelerinde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, değişik partilerden Ak Partiye katılımın arttığını ifade ederek muhalefetin Türkiye’de seçim öncesi iflas ettiğini ifade belirterek, “Vatandaşı 90’lı yıllara götürmeye çalışan zihniyet iflas etmiştir. Seçim öncesi boş vaatlerle seçmeni ikna etmeye çalışan muhalefetin elinde dedikodu ve gerçekleşemeyecek vaatlerden başka bir malzemesi yoktur” dedi.

Vatandaşların büyük ilgisini gören Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, gösterilen ilginin yapılan hizmetlerden kaynaklanan memnuniyet olduğunu da sözlerine ekledi.

“GAZİANTEP DİNAMİKLERİ GÜÇLÜ BİR ŞEHİR”

Gaziantep’ten üçüncü dönem milletvekili adayı olan ve seçmenin katıldığı etkinliklerde sevgi gösterileriyle karşılanan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Gaziantep farklı dinamikleriyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisidir. Bu dinamikler her zaman canlı olmuş ve bu özelliğiyle Ak Parti iktidarları döneminde Gaziantep ekonomisi bir kat daha büyümüştür. Bugün OSB’lere sığmayan sanayisi, tarımsal yatırımları, eğitim, kültür sanat ve sosyal alanlardaki yenilikleriyle Gaziantep hak ettiği yere geldiği gibi bizler bunu yeterli görmüyoruz. Gaziantep’in yerel yönetimleriyle el ele vererek 21.yüzyıl standartlarında bir kent için çalışıyoruz. Gaziantep güçlü ve dinamik bir ekonomik yapıya sahiptir. Sanayinin bütün dallarının yer aldığı OSB’lere bu gün sanayicilerimiz sığmıyor yeni alanların açılması için çalışmalarımız sürüyor. Kentin modern yapısı yanında turizm açısından da önemli gelişmelerin yaşanması, uluslararası fuarcılık kültürünün yerleşmesi kent ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“KİMSE TÜRKİYE’Yİ 90’LI YILLARA GÖTÜREMEZ”

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, ziyareti sırasında muhalefeti de eleştirerek, “Büyüyen, kalkınan ve Ortadoğu’da güç haline gelen Türkiye’nin fotoğrafını doğru çekemeyen muhalefet partileri maalesef Türkiye’yi 90’lı yıllar ve 90 öncesi yıllara götürme sevdasına düşmüştür. Ak Parti toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, Türkiye’de bu gün itibarıyla alternatifi olmayan bir kitle partisidir. Yapılan hizmetler önümüzdeki dönemlerde yapılacak hizmetlerin teminatıdır. Bugün Gaziantep sadece sanayisiyle değil, barajlar zincirinin devreye girmesiyle sulu tarımla da Türkiye’nin göz bebeği olmaya devam edecektir. Muhalefetin iflas etmiş projeleri ve asılsız söylemleriyle seçmen üzerinde etkili olamadığını Ak Parti’ye geçiş yapan vatandaşlarımızın ifadelerinden de anlıyoruz. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir. Türkiye seçimini istikrar, huzur, güven, aş ve işten yanay yapacaktır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.