Ergün: İktidar tarafından kıyıma uğratılıyoruz

Ergün: İktidar tarafından kıyıma uğratılıyoruz

Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, “Bizler, vatan, bayrak ve din değerlerine bağlı insanlarız. Ancak, bugün muhafazakar milliyetçi olduğunu ileri süren iktidar tarafından kıyıma uğratılıyoruz” dedi.

BU HABERİN VİDEOSU VAR

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilciliği’ni ziyaret ederek, sendika üyelerinin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı. Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, tek bir düşüncenin hayat şansı bulduğu bir dönemde, sendikalarını ziyaret ederek kendilerine güç verdikleri için MHP Nazilli İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. Türk Eğitim-Sen’in kurulduğu tarihten itibaren, kamu çalışanlarının hakları için mücadele verdiğine dikkat çeken Olgun Ergün, “Nazilli’de 1992 yılında kuruluşunu gerçekleştiren sendika, 2014 yılına kadar görevini hakkıyla yerine getirmiştir” dedi.

• ‘DİMDİK AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Öğretmenler üzerinde uygulanan sendikal baskılara rağmen dimdik ayakta durmaya çalıştıklarına dikkat çeken Ergün, “Bugün de bizler, farklılıklarımızla beraber güç olduğunun ne demek olduğunu bilen insanlar, eğitimciler olarak, eğitim sisteminin çökertilmiş olmasına rağmen, eğitim sisteminde yapılan haksız atamalar, rotasyonlar, müdür kıyımları, müdür yardımcısı kıyımlarına rağmen, öğretmenler üzerinde uygulanan sendikal baskılara rağmen dimdik ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu direniş sırasında yanımızda olan tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bütün siyasi partilerden, bugün muhalefet olarak isimlendirilen partilerin tamamından, tüm sivil toplum örgütlerinden bu mücadelemizde destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

• ‘KÖR SİYASET BU ÜLKEYE YARAR GETİRMEYECEKTİR’

Açıklamasında, muhafazakar milliyetçi olduğunu ileri süren iktidar tarafından kıyıma uğratıldıklarını kaydeden Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, “Vatan, bayrak ve din değerlerine bağlı insanlarız. Bunun akılla, izanla hiçbir şekilde açıklaması yoktur. Bu sadece kör siyasetçiliktir. Ve bu kör siyaset geçmişte bu ülkeye yarar getirmedi, bugünden sonra da bu ülkeye yarar getirmeyecektir” ifadelerini kullandı. MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ise Türk Eğitim-Sen’in haklı mücadelelerinin her zaman yanında olduklarını söyleyerek, “Objektif değerlendirmelerden uzak yapılan atamaların her zaman karşısındayız” dedi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.