Ertem 10’u istiyor

Ertem 10’u istiyor

Sezona büyük umutlarla başlayan Nazilli Belediyespor’da ligin ilk devresinde gelinen nokta camiada hayal kırıklığı yaratırken, ikinci yarı öncesi teknik patron Ahmet Kazım Ertem transferde dümene geçti.

Ertem geçtiğimiz sezon Anadolu Üsküdar’da beraber çalıştığı ve ligin son haftasında Menemen Belediyespor karşısında 90+5’te penaltıdan attığı golle takımını ligde tutan Cenk Sarıtaş’ı kadrosunda görmek istiyor. Naz-Naz’ın en büyük eksikliklerinden birinin on numara olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam Cenk’in transferi ile oyuncu kurucu sıkıntısına son vermek istiyor. Bu sezon Diyarbekirspor’da forma giyen Sarıtaş kupada ve ligde 2’şer gol olmak üzere 4 gol kaydetti.

Sarıtaş’ın kariyeri

Fenerbahçe altyapısından yetişen Sarıtaş profesyonelliğe Sivasspor’da adım attı. Ardından sırasıyla, Anadolu Üsküdar, Maltepespor, Belediye Bingölspor, Sivas Belediyespor, Derincespor, Çiğli Belediyespor, 1920 Maraşspor’da oynayan Sarıtaş, sezon başı Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra Diyarbekirspor’a kiralandı.

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.