Ertem ile yollar ayrıldı

Ertem ile yollar ayrıldı

Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Eker'in açıklamasında "Önümüzdeki sezon da Ahmet Kazım Ertem ile devam edeceğiz" sözleri yer alsa da, Ahmet Kazım Ertem bu sabah Nazilli'den takıma veda ederek ayrıldı.
 
Nazilli Belediyespor'da ikinci kez çalışan Ahmet Kazım Ertem, 27 maçta 11 galibiyet, 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet aldı. Nazilli Belediyespor'da 9. haftada gelen Ahmet Kazım Ertem, 8 puanla aldığı takımı, 49 puanla ligi Play-Off potasının hemen altında bitirdi.
 
EKER, GENEL KURULA KADAR DEVAM

Nazilli Belediyespor'u başarıya taşımak isteyen ve sevilen simalardan olan Kulüp Başkanı Erdoğan Eker, 2018'in ilk ayında yapılacak olan genel kurula kadar görevine devam edecek. Murat Kaplan'ın başkanlığı bırakmasının ardından başkan seçilen Erdoğan Eker, genç oyunculara ve altyapıya olan güveniyle dikkat çekiyor. Genç oyunculara güvenip profesyonel yapan Erdoğan Eker yönetimi, bu futbolcuları da kazanıp Nazilli Belediyespor'un geleceğini oluşturmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.