Ertuğrul Sağlam Bursaspor'da

Ertuğrul Sağlam Bursaspor'da

Bursaspor Kulübü, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’i 6. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, kadronun korunması sözünün tutulmaması sebebiyle Bursaspor ile sözleşmesini yenilememişti. Bunun üzerine teknik direktör arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlı yönetim, Mustafa Denizli ve Zico ile görüşmelere başlamıştı. Ancak kulüp başkanı Recep Bölükbaşı’ndan dün akşam saatlerinde flaş bir hamle geldi. Bursaspor’u 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa ulaştıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile İstanbul’da bir araya gelen yönetim, genç teknik adam ile prensip anlaşmasına vardı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Sağlam ile bugün yapılan son görüşmeden de olumlu sonuç çıktı. Deneyimli teknik adam ile 3 yıllık anlaşma sağlayan yeşil-beyazlılar, resmi açıklamayı da yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuz yapmış olduğu görüşmeler sonucunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın imza töreni 15 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. Camiamıza hayırlı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.