Ertürk adaylığının ilk günü 6 ilçeyi gezdi

Ertürk adaylığının ilk günü 6 ilçeyi gezdi

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Ertürk, bugün 6 ilçede seçim çalışması yürüttü. Ertürk, "Benim birinci sıra sekizinci sıra adayı seçilmem de hiç önemli değil. Ben AK Parti'nin neferiyim." dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı olan eski Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, seçim çalışmalarına başladı. Bugün, Karacasu, Germencik, Didim, Söke, Kuşadası ve İncirliova'da ziyaretlerde bulunan Ertürk, siyasi olarak kendisinin bir beklenti içerisinde olmadığını, amacının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hizmet etmek olduğunu söyledi. 

ali-erturk-2.jpg

"Ben bu partinin neferi ve askeriyim"

Havadis Gazetesi'ne konuşan deneyimli siyasetçi açıklamasında şunları kaydetti; "Bizim hedefimiz seçilmek değil. Bizim hedefimiz partimize hizmet etmek ve onun bu göreve talip olduk. Benim birinci sıra sekizinci sıra adayı seçilmem de hiç önemli değil. Ben AK Parti'nin neferiyim. Bizim görevimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, cumhurbaşkanlığın sisteminde o koltuğa oturtmak ve parlamentoda partimizi gerekli çoğunluğumuzu sağlatmaktır. Ben bu partinin neferi ve askeriyim. Benim hiçbir beklentim ve talebim yok. Küsme gibi bir lüksümüzde yok. Bizim için önemli olan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya liderliğinin devam etmesidir. "

ali-etree.jpg

ali-erturkkk.jpg

ali-erturk-1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.