Ertürk: “Değişim MHP’yi Aydın’da birinci parti yapar”

Ertürk: “Değişim MHP’yi Aydın’da birinci parti yapar”

MHP Aydın İl Teşkilatı’nda yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi “Değişim” sloganıyla yola çıkan MHP Aydın İl Başkan Adayı Ahmet Ertürk, “Değişim MHP’yi Aydın’da 1. parti yapacak” dedi.

Üç adayın yarışacağı MHP Aydın İl Kongresine saatler kala MHP’nin güçlü adayı Ahmet Ertürk, önemli açıklamalarda bulundu. Aydın MHP’de değişim zamanının geldiğine dikkati çeken Ertürk; “Aydın MHP yönetiminde köklü bir değişim zamanı gelmiştir. Güçlü ve pırıl pırıl ekibimizle yönetime talip olduk. Delegelerimize değişim sözü verdik. Taban neredeyse biz oradayız dedik. Eğer delegelerimiz kongrede tercihini değişimden yana kullanırsa, değişim MHP’yi Aydın’da 1. parti yapacak" dedi.

Aydın MHP’de yıllardır parti yönetiminde değişmeyen yüzlerin olduğuna dikkat çeken Ertürk “Aydın MHP İl Yönetiminde yıllardır değişmeyen yüzler var. Siyaset zor ve meşakkatli bir iş. MHP’ye zor şartlarda yıllardır hizmet eden bu arkadaşlarımızın bazıları yılgınlığa düştü, yıprandı ve de heyecanını kaybetti. Tabanın değişim istediğinin farkında olarak yepyeni pırıl pırıl bir ekiple delegelerimizin ve halkın karşısına çıkmak için yeni bir ekip oluşturduk. Taban neredeyse biz oradayız diyerek, ‘tabana halka rağmen değil, tabanla halkla birlikte siyaset üretecek’ ekibimizi oluşturduk. Bu ekibimizi ilçe ilçe mahalle mahalle tabana ve delegelerimize tanıttık. Değişim ekibimiz tabandan takdir gördü. Bunun için çok mutluyum. Delegelerimiz ve partililerimiz inşallah kongrede değişim ekibimize teveccüh gösterecekler, bu değişim MHP’yi Aydın’da birinci parti yapacaktır” dedi.

“KAZANAN MHP OLACAKTIR”

MHP Aydın İl Kongresinde 3 adayın yarışacağını belirten Ertürk; “Bizim dışımızda iki değerli arkadaşımız daha adaylıklarını açıkladılar. 28 şubatta delegenin huzuruna çıkacağız. Taban kimden yana tercihini kullanırsa kazandık kaybettik psikolojisine kapılmadan bizde MHP’nin başarısı için o arkadaşımızı tebrik eder, birlik beraberlik için üzerimize düşeni yaparız. İçinde bulunduğumuz dönemde milletin ve memleketin MHP’ye, MHP’nin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bölen değil her zaman birleştiren olacağız. İncinsen de incitmeyeceğiz. Bu kongrenin kazananı MHP olacaktır” dedi.

MHP Aydın İl Başkan adayı Ahmet Ertürk, tüm Aydın halkını yarın yapılacak 11. Olağan MHP Aydın İl Kongresine davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.