Ertürk'ten skandal açıklama

Ertürk'ten skandal açıklama

Aydın'da AK Parti ilçe başkan adayları için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Germencik ilçe başkanının komşusuna cinsel organını göstermesiyle ilgili soru yöneltilen Ertürk," Olabilir. Hepimiz trafik kazası yaşayabiliriz. Aday olmasına engel değil" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilk kongrenin 12 Ocak'ta Köşk ilçesinde yapılacağını, son kongrenin ise 3 Şubat'ta Nazilli'de yapılacağını söyledi. Ertürk, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017 yılını değişim ve yenilenme yılı olarak ilan ettiğini belirterek, 2019 seçimlerinin önemine dikkati çekti.  2019 yılında yapılacak seçimle Türkiye'nin yeni hükümet sistemiyle bölgesinde parlayan yıldız olmaya devam edeceğini savunan Ertürk, "Türkiye’nin sorunların çözümünde ve bölgenin huzur limanı olmasında üzerine düşen fazlaca görevler vardır." dedi.  

Bu görevleri yaparken dünyanın büyük devletleri ve Avrupa Birliği devletleri tarafından bir takım ambargolar uygulandığını söyleyen Ertürk,  "ABD vize kısıtlaması yaparken birçok Avrupa ülkesi de çeşitli kısıtlamalara gitti. Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan bütün bu sorunların üstesinden geldi. Birleşmiş Milletler'de (BM) yapılan görüşmeler sonucunda ABD’nin Kudüs’le ilgili yaptığı dayatma sona erdirildi. Nitekim yılın son haftasında da vize dayatmasını da geri almak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.

DİDİM İLÇE BAŞKANININ ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİ

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk,"Bizim Kuşadamız var. Burada yapılaşma yoğun. Didim biraz bakir. Didim'de de bir fırsat yakalanabilir. Didim yeni bir cazibe merkezi olabilir. Bütün bu alanlarla ilgili bir çalışma yapılabilir. Merkezi hükümetin destğeine ihtiyacı var. Didim vesilesi ile merkezi hükümetin birlikte çalışması lazım. Didim'de katkı sağlayabilecek tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz. Bizim Ankara'nın kaynaklarını merkezi hükümet desteğiyle Didim'e çekmeliyiz. Böyle bir çalışma toparlıyoruz" dedi. 

"CİNSEL İSTİSMAR ADAYLIĞA ENGEL DEĞİL"

AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe'nin cinsel istismar olayıyla ilgili bir değerlendirme yaptı. Germencik İlçe Başkanı Menekşe karşı komşusuna cinsel organını göstermişti.  Bu olayın normal bir olay olduğu yorumunu yapan Ertürk, "Germencik ilçe başkanımız burada. Olabilir. Adaylığa engel olmadığı müddetçe olabilir. Hepimiz bir trafik kazası yaşabiliriz. Hayatın olağan akışında olan şeyler bunlar. Adaylığa engel olmadığı müddetçe bunlar doğaldır" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum