Erürker: Çalınmadık kapı bırakmayacağız

Erürker: Çalınmadık kapı bırakmayacağız

AK Parti Büyükşehir aday adayı Hakan Çağlar Erürker, tüm vatandaşlara eşit şekilde hizmet götüreceklerini belirterek, “Nerede ihtiyaç sahibi varsa arayıp bulacağız” diye konuştu.

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan aday adayı Hakan Çağlar Erürker, kentte ihtiyaç sahibi herkese ulaşacaklarını belirtti. Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerinden “Kimsesizlerin kimsesi olmak” idealinin takipçisi olacaklarını vurgulayan Erürker, “Aydın’da her kapıyı çalacağız. Vatandaşların kazanımlarının aynen devamını sağlarken, nerede ihtiyaç sahibi biri varsa arayıp bulacağız. Komşuluk hukuku birinci ilkemiz olacak. Nerede yaşarsa yaşasın, hangi partiye mensup olursa olsun her Aydınlı bizim komşumuzdur. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Her vatandaşımıza bu hassasiyetle yaklaşacağız” diye konuştu.

TÜM İLÇELERE AYNI HİZMET

Tüm ilçeler için hizmette kalite, hız ve eşitliği sağlayacaklarının altını çizen Erürker sözlerine şöyle devam etti: “Efeler ilçesi bir hizmeti hangi kalite ve hızda alıyorsa Kuşadası, Bozdoğan, Söke, Kuyucak, Sultanhisar, İncirliova, Buharkent ve Karacasu da aynı şekilde alacak. Nazilli’de bir vatandaşımızın talebine nasıl dönülüyorsa Germencik’te, Çine’de Karpuzlu’da, Didim’de, Yenipazar’da Koçarlı’da yaşayanların da kapısı aynı şekilde çalınacak. Büyükşehir olmanın manası budur. Vatandaşlarımızın bizden beklentisi de budur. Tarım, turizm, ticaret, sanayi, enerji, ulaşım, sosyal belediyecilik, altyapı, çevre-doğa, kültür-medeniyet ve bölgesel işbirlikleri başlıkları adı altında 100 adet projemiz var. Cumhuriyetimizin 100. yılında Aydın’ı 2023 Türkiye’sinin yıldız kenti haline getireceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum