Erürker, Muhtarların Beklentilerini Dinledi!

Erürker, Muhtarların Beklentilerini Dinledi!

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların beklentilerini dinledi. Erürker, "Muhtarlar, vatandaşın derdini en iyi bilen ve onlarla en yakın teması kuran kişilerdir" dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hakan Çağlar Erürker, çeşitli mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Erürker, "Muhtarlar da seçimle göreve geliyor. Bu nedenle vatandaşın sorunlarının iletilmesi ve çözülmesi noktasında belediye başkanlarından ve milletvekillerinden farksızdır. Aydınımız için muhtarlarla yol arkadaşlığı yapacağız" diye konuştu.

Vatandaşların acil çözüm bekleyen sorunları olduğunu dile getiren Erürker, “Millete hizmet ve millet iradesine dayanan bir anlayışın istikrarla birlikte sürmesi için mücadele eden hükümetimizin vatandaş öncelikli yönetim anlayışının benimsenmesi ve hizmetlerin eşit, hızlı ve adilce ulaştırılabilmesi için hepimize görev ve sorumluluk düşmektedir. Muhtarlık kurumu, Türkiye devlet yönetiminin temel taşlarından ve demokrasi kurumunun asli unsurlarındandır. Vatandaşlarla en yakın temasta olan, onların derdini, ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler muhtarlarımızdır. Hemşehrilerimizle ve muhtarlarımızla görüşüp beklentilerini dinledik. Aydınımızı kalkındırmak için muhtarlarımızla omuz omuza, azim ve şevkle çalışacağız. Aydın kazan biz kepçe misali dere tepe demeyecek, Aydınımız ve hemşehrilerimizle hemhal olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.