Erürker, Seçim Beyannamesini Değerlendirdi

Erürker, Seçim Beyannamesini Değerlendirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, AK Parti’nin seçim beyannamesini değerlendirdi.Erürker, " Siyasi hayatımızda AK Parti yapmayacağını vaat etmemiş, vaat ettiğini de yapmıştır" dedi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, 4 Ekim Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan AK Parti 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamesi’ne dair açıklamalarda bulundu.

İki anahtar vaadiyle iş başına gelip vatandaşın elindeki anahtarı alıp giden Partilerin iktidar olduğu süreçleri dile getiren Erürker şunları söyledi, " Seçimler bitmiş, seçmenin oyu alınmış; vaatler ve vatandaş unutulmuştur.Bu durumun en önemli istisnası AK Parti’dir. Siyasi hayatımızda AK Parti yapmayacağını vaat etmemiş, vaat ettiğini de yapmıştır. Diğer partiler sadece vaat eder; AK Parti ise vaat eder ve yapar. Fark budur.  Bu kapsamda AK Parti’nin seçim beyannamesi Ülkemizi 2023 ve 2071 vizyonlarına huzur ve istikrarla taşıyacak “Büyük Türkiye’nin yol haritası” niteliğindedir. 265 sayfadan oluşan beyanname de “demokratikleşme ve yeni anayasal sistem / insani kalkınma ve nitelikli toplum / istikrarlı ve güçlü ekonomi / bilim, teknoloji ve yenilikçi üretim / yaşanabilir şehirler, sürdürülebilir çevre / vizyoner ve öncü Ülke” üst başlıklarında Türkiye’mizin ve insanımızın el atılmamış sorunu bırakılmamıştır"diye konuştu.

"SINIRSIZ İNTERNET ERİŞİMİ"

Seçim beyannamesinde tarım vaatlerinin dikkat çektiğini vurgulayan Hakan Çağlar Erürker, başlıca öne çıkan seçim vaatlerini sıraladı. Askeri ücret ve zamlarla ilgilide konuşan Erürker, "Asgari ücret 1.300 TL olacak.Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronlar kamuda istihdam edilecek. Emeklilere yılda 1. 200 lira ek zam yapılacak. Ayrıca TOKİ eliyle emeklilerimiz aylık 250 TL taksitle konut sahibi yapılacak. Gençlerde seçilme yaşı 18’e inecek, sınırsız internete erişim sağlanacak" dedi

 

"İLK GÜNKÜ AŞKLA, YENİDEN İŞ BAŞINA"

İstikrarın sürmesi için 1 Kasım'da AK Parti'ye oy isteyen Erürker, şu ifadeleri kullandı;"Karar Milletimizindir. Milletimizin 1 Kasımda işi ehline vereceğine ilişkin inancımız tamdır.  1 Kasımda istikrar, güven, kalkınma, hizmet kazanacak; krizlere, kaosa, teröre yatırım yapanlar, sözünde durmayanlar kaybedecektir. Milletimiz 1 Kasımda AK Partimize “ilk günkü aşkla, yeniden iş başına” diyecek; Ülkemizi tek başına istikrarlı bir şekilde yönetmeyi sağlayacak görev, yetki ve mesuliyeti verecektir. Birliğin, dirliğin, kardeşliğin, kalkınma ve refahın önünü açacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.