Erzurum’da Anneler Günü Etkinliği Düzenlendi

Erzurum’da Anneler Günü Etkinliği Düzenlendi

Anneler günü dolayısıyla Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak himayesinde dul kadınlar ve yetim çocuklar bir araya geldi.Palandöken Kayak merkezinde bir otelde düzenlenen programa Vali Ah...

Anneler günü dolayısıyla Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak himayesinde dul kadınlar ve yetim çocuklar bir araya geldi.

Palandöken Kayak merkezinde bir otelde düzenlenen programa Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak,Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün eşi Zuhal Karabörk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, koruyucu aileler, şehit ve gazi ailelerinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özden Altıparmak, burada yaptığı konuşmada, anne olmanın önemine değinerek, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Altıparmak, “Anne olmak,Sevgi, şefkat ve merhametin yeryüzünde vücut bulmuş halidir. Karşılıksız sevmeyi, incinse de İncitmemeyi, hayatı pahasına hayat vermeyi, insanlık annelerden öğrenmiştir. Anne olmak, merhametiyle, fedakarlığı, sevgisiyle, vefasıyla, insanlığın şahikasıyla yükselmektir. Dünyanın tükenmez kederlerinden bunaldığımızda kalbimizin her kırıldığında her çıkmaza girdiğinde kendimizi çaresiz hissettiğimiz de kollarında huzur bulduğumuz kanatsız meleklerdir annelerimiz.Ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz ayaklarının altında cenneti barındıran annelerimiz. Sizler çocuklarınızın hem annesi hem babası oldunuz. Evinizin hem kadını hem erkeği oldunuz. Cennet sizin fedakarlığınız karşılığında daha da farklı kılındı. Bende bir anne olarak anneliğin ne yüce bir duygu olduğunu, çocuklarımızın ayağına taş değse bizim çanımızın yandığını çok iyi biliyorum. Annelik duygularını anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. İşte bu duygularla Ulu Çınar vakfımız, çocuklarına hem anne, hem baba olan Erzurumlu annelerimize ve yavrularımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek amacıyla Valiliğimizce kuruldu. Çok yakında size ve yavrularınıza hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.