Erzurumlular Kirlilik Şikayetlerini Savaş’a İletti

Erzurumlular Kirlilik Şikayetlerini Savaş’a İletti

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile bir araya gelen Erzurumlular, Aydın genelindeki çevre kirliliği konularından dert yandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Erzurumlular Derneği üyeleriyle ortak bir kahve program düzenledi. Aydın Büyükşehir'in beraberinde Aydın'a neler getireceğini anlatan Mustafa Savaş, Büyükşehir Yasası'nın beraberinde büyük fırsatları da getirdiğini Aydınlılara bu avantajların tamamını sonuna kadar hissettirerek yaşatacaklarını söyledi. Mustafa Savaş yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı 200 bin kişilik bir Aydın merkezi değil, 1 milyonluk bir Aydın'ı yönetiyor olacak. Bütçemiz artmış olacak. Mevcut yönetim, hizmetin asıl sahibi olan değerli muhtarlarımızın sorunlarının çözülmesi için talep ettikleri randevuları geri çevirirse, 200 bin kişilik bir Aydın'ın yönetimini elini yüzüne bulaştırırsa, 1 milyonluk bir Aydın'ı nasıl yönetecek. Bütçe yönetiminde sınıfta kaldılar. Proje üretemediler. Önce iş sonra aş getirmeleri gerekiyordu ama ikisini de görmezden geldiler. AK Parti iktidarında Aydın'a gelen 11 milyar TL'lik yatırımın değerini bilmeyen bir yönetimden bahsediyorum, bu kaynakları kullanamayan bir belediye yönetiminden bahsediyorum. Biz muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, derneklerimize, esnafımıza, şoförümüze ve toplumun her bir kesimine önce saygı sonra hizmet getiriyoruz. Biz size iktidarın çok büyük desteğiyle daha da büyüyecek bir Aydın getiriyoruz" diye konuştu.

“ZAMAN HİZMET ZAMANI İKTİDARLA DERDİ OLAN GENEL SEÇİMLERİ BEKLESİN”

Mustafa Savaş'a destek amaçlı Erzurumlular Derneği'ndeki programa katılan AK Parti eski milletvekili Ahmet Ertürk de, 30 Mart seçimlerinin bir yerel seçim olduğunu, Mustafa Savaş'ın Aydın'ın içinde bulunduğu sorunlu günlerden çıkartıp gerçek kalkınmayı sağlayacak en doğru aday olduğunu söyledi. Aydınlıların hak ettikleri kalkınmayı proje ve bütçe yönetimindeki tecrübeleriyle Mustafa Savaş'ın sağlayacağına olan inançlarının sonsuz olduğunu ifade eden Ertürk, "Aydın'daki tüm siyasi görüşlere saygımız sonsuz. Bunlar demokrasi'nin olmazsa olmazları. Siyasi görüşleri farklı olduğu için AK Parti'ye kızgın olan vatandaşlarımız bu kızgınlıklarını genel seçimlere saklasınlar. Bu seçim Aydın'ın hizmet mücadelesi seçimi. Bize hizmet lazım. Proje lazım. Merkezi hükümetin gücüyle bu ile yatırım çekecek bir yerel yönetim lazım. Bundan dolayı bu seçimler Aydın'ın seçimi" şeklinde konuştu.

“MEVCUT YÖNETİMİN 19 PROJESİ VARDI BİR TANESİ BİLE GERÇEKLEŞMEDİ”

Mevcut Belediye yönetiminin projeleri konusunda sözünü tutamadığını dile getiren AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise, "Belediye'nin bütçesi 500 milyon TL, fakat belediye şu ana kadar yatırım için 32 milyon TL bir harcama yapmış. Halka hizmet hiç gelmemiş. Projelerinin tamamı gerçekleşmeyen vaatlere dönüşmüş. Yatırım için harcanan para mevcut bütçenin yüzde 10 bile değil. Belediyecilik çöp toplamak, kaldırım yapmak demek değildir. Bunu bile beceremeyip ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Fakat aynı yönetim seçim yaklaştı diye Ocak-Şubat-Mart ayında 79 milyonu sosyal yardım olarak Buharkent'ten Didim'e dağıttı. Tabii ki sosyal hizmet de götürülmeli vatandaşa. Bir yandan sosyal hizmetle yardımda bulunan bu yönetim diğer yandan atık su bedeli ve katı atık masrafı adı altında vatandaştan 15 milyon TL para topluyor. 30 Mart'ta bu sorunlu yönetime dur deme zamanı gelmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.