Eşbaşkan Öreroğlu belediyeyi parti binasına çevirdi!

Eşbaşkan Öreroğlu belediyeyi parti binasına çevirdi!

Nazilli Belediye Başkanı gibi hareket eden CHP'li başkan yardımcısı Mert Öreroğlu, belediyedeki makam odasını partisinin karargahı halinde getirdi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli'de 43 bin vatandaşın oyuyla göreve gelen Kürşat Engin Özcan ve ekibinin yaptıkları hizmetlerin konuşulması yerine, belediye içinde oynanan siyasi oyunlar, şehrin gündemi olmaya devam ediyor. 6 aydır NAZGEM, NAZKOOP, Çağrı Merkezi ve sokak yenileme çalışmalarıyla hizmet üretmeye çalışan Başkan Özcan'a, en büyük zararı kendi ekibi veriyor. Nazilli Belediyesi'nin eş başkanı gibi hareket eden başkan yardımcısı Mert Öreroğlu, kendi piarını yaptırmaya devam ediyor. Her platformda öne çıkan Öreroğlu, yaptığı basın açıklamalarıyla Başkan Özcan'ın siyasi otoritesini zedeliyor.

BELEDİYE BİNASI İLÇE ÖRGÜTÜ OLDU

Son dönemde CHP'de yaşanan kongre süreci belediye içinede sıçradı. Mevcut ilçe başkanı Serkan Sevim'e destek veren Öreroğlu, kendi asli görevi olan belediye idaresini bırakarak, makamında her gün CHP'lileri ağırladığı ve kongre öncesi Sevim'e destekçi topladığı iddia edildi. Partisel meselelerde en ön safta yer alan Mert Öreroğlu, Nazilli Belediyesi'nde bu zamana kadar görev yapan başkan yardımcılarının aksine siyasi rozetini çıkarmıyor. CHP'li meclis üyeleri, parti yöneticileri ve üyeleriyle her gün makamında istişarede bulanan Öreroğlu'nun bu hareketi, partili partisiz tüm kesimlerin tepkisini çekiyor.

ÖREROĞLU VE SEVİM İLİŞKİSİ?

Yetki ve görev alanları kapsamında belediyede en çok söz sahibi olan Öreroğlu'nun siyasi geleceği için CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim'in kongreyi kazanması gerekiyor. Sevim'in kongreyi kaybetmesi durumunda, CHP'li Öreroğlu'nun güç kaybedeceği düşünülüyor. Aralarından sır çıkmayan Öreroğlu ve Sevim ikilisinin bu sürece kadar birlikte hareket ettikleri, siyasi gelişmeleri ise aynı akılla yönlendirdikleri ortaya çıktı. Sevim ve Öreroğlu'nun arasında başka bir çıkar ilişkisinin olduğu da iddia ediliyor.
CHP'li Öreroğlu'nun sayesinde parti karargahına dönüşen belediye binasında huzursuzluk mevcut.
Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından İYİ Parti saflarında ise büyük bir sessizlik hakim. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum