Eşin: ‘Bizim amacımız Aydınımızın kazanmasıdır’

Eşin: ‘Bizim amacımız Aydınımızın kazanmasıdır’

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda bazı illerin adaylarını açıklayacağını söyledi.

O iller arasında Aydın’ında bulunduğunu kaydeden Eşin, Aydın ile ilgili kesinleşmiş bir durumun olmadığını sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. Erdoğan’ın Aydın’ın da aralarında olduğu bazı illerin adaylarını açıklayacağı öğrenildi.  

Seçim sürecinin başlamasıyla AK Parti’den büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıklayan iş adamı Rıdvan Eşin ve ekibi uzun süredir hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçe ilçe, gezip sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Rıdvan Eşin, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Aydın için bugün adaylık açıklaması beklediklerini dile getiren AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, “Aydın için çok önemli projelerimiz var. İnşallah bu projelerle Aydınımızı kalkındıracağız. Şuana kadar Aydın için kesinleşmiş bir durum yok” dedi.

Aydın’da seçimlerin AK Partili bir aday üzerinden MHP ile ortak hareket edilerek kazanılabileceğini dile getiren Eşin, “Biz Aydın ile ilgili alınan karar ne olursa olsun, ilimizin kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim amacımız partimizin ve ilimizin kazanmasıdır. Büyüklerimizin alacağı her türlü karara da saygı duyarız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.