Eşiyle Tartışan Eski Belediye Başkan Adayı İntihar Etti

Eşiyle Tartışan Eski Belediye Başkan Adayı İntihar Etti

Aydın’da eşiyle tartışan şahıs, kendini asarak intihar etti. İntihar eden şahsın 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde DSP’den belediye başkan adayı olduğu öğrenildi.

Olay, Aydın Merkez Efeler Merkez 7 Eylül Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Barış Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ’de (Aydın Su ve Kanalazisyon İşleri) 4 ay önce işe başlayan 30 yaşlarındaki bir çocuk babası Tufan Karakurt (40), sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Karakurt, eline elektrik kablosu alarak yaşadığı sitedeki apartmanın bodrum katına inerek kapıyı da arkadan kilitledi. Şahsın kendisine zarar vermesinden şüphelenen apartman sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar ederek yardım istedi. İlk etapta kapıyı kilitlediği için kimsenin giremediği apartmanın bodrum katı, polis itfaiye ve 112 Acil Servislerinin hemen bölgeye gelmesi ile yedek anahtar ile açıldı ancak Tufan için artık her şeyin çok geç olduğu anlaşıldı.

Bodrum katında şahsı kalorifer borusuna asılı vaziyette gören ekipler, hemen Tufan'ı asılı olduğu yerden indirdi, ancak Tufan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından morga kaldırılan Karakurt'un yakınları olay yerine geldiklerinde gözyaşlarını tutamadı. Tufan’ın kardeşi olduğu öğrenilen bir genç “Ağabeyimi yaktınız” diye bağırken, cenaze aracının içinde abisinin cansız bedeni ile karşılaşınca fenalık geçirdi.

Mahalleyi yasa boğan olayda Tufan Karakurt’un ekonomik hiçbir sıkıntısının olmadığı, yeni yazlık aldığı ve 3-4 ay önce de ASKİ’de çalışmaya başladığı öğrenildi.

Cumhuriyet savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, Tufan’dan geriye sosyal paylaşım sitesi hesabından doğum gününde çekilmiş mutlu görüntüleri, eşi ve kızıyla çekilmiş fotoğrafları kaldı.

20150613aw448999_01.jpg

20150613aw448999_04.jpg

20150613aw448999_05.jpg

20150613aw448999_06.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.