Eski İlçe Başkanı Ertürk'ten çarpıcı açıklamalar

Eski İlçe Başkanı Ertürk'ten çarpıcı açıklamalar

Nazilli’de yaklaşan AK Parti İlçe Kongresi öncesi başkan adayı olacağı iddia edilen eski ilçe başkanı Ali Ertürk, “Ben başkaları gibi gelip de 7 yıl ilçe başkanlığı yapmış biri olarak, ben AK Parti ilçe başkan adayıyım diye çıkmam piyasaya” dedi.

HAVADİS HABER-AK Parti Nazilli İlçe Kongresi öncesi ilçede siyasi hareketlilik başladı. Parti kulislerinde aday olması beklenen isimler konuşulmaya devam ederken, İl Başkanı Ahmet Ertürk kongre öncesi temayül yoklaması yapacaklarını bildirmişti. Parti kulislerinde ise 2003-2010 yılları arası AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Ertürk’ün kongrede aday olacağı konuşuldu. İddiaları yalanlayan Ali Ertürk, Havadis Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, aday olmadığını duyurdu.

“Ben kongrede ilçe başkan adayı falan değilim”

Ertürk, yaptığı açıklamada, “Nazilli’de 7 sene ilçe başkanlığı yaptım.  Ben kongrede ilçe başkan adayı falan değilim. Ben partime gönül vermiş bir AK Partiliyim. Benim partim bana nerede görev verirse ben orada görev yaparım. Ben siyasete girip de insanların altını oymam. Ahmet bey il başkanı oldu, gel kardeşim beraber çalışalım dedi. Ben şuan 15 günden beri Aydın’dayım. Yarın Ahmet bey, senin işin bitti kardeşim, git dedi mi giderim. Kal dedi mi kalırım, benim prensibim bu.” dedi.

“Siyasetten bir şey bekleyen bir adam değilim”

Kendisinin AK Parti gönüllüsü bir fert olduğunu kaydeden Ertürk, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bazı haksızlıklara karşı ben sesimi dahi çıkarmadım. Gittim kardeşimin Kuyucak’taki seçim çalışmasına katıldım. Kuyucak’ı CHP’den aldık biz, ben böyle bir siyasetçiyim. Ben başkaları gibi gelip de 7 yıl ilçe başkanlığı yapmış biri olarak, ben AK Parti ilçe başkan adayıyım diye çıkmam piyasaya. Benim partim bana ne derse ben onu yaparım. Ben siyasetten bir şey bekleyen bir adam değilim, ben AK Partiliyim. Başkaları gibi ben şuradan nemalanayım, buradan ihale alayım, efendim işkil çevireyim olmadı olmaz bundan sonra. Ben siyaseti sevdiğim için yapıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.