Eski kocası katili oldu

Eski kocası katili oldu

Didim'de meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Sultan Sarı, eski kocası Erdal Alakol tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 15.30 sıralarında Didim'de Efeler Mahallesi, 1347 sokakta bulunan 3 katkı apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde çocuklarıyla birlikte yaşayan Sultan Sarı (40), 6 ay önce boşandığı ikinci eşi Erdal Alakol (44) ile bilinmeden bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Alakol, yanındaki bıçakla eski eşi Sultan Sarı'yı bıçakladı. Sarı, aldığı tek bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybederken, Erdal Alakol ise otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 40 yaşındaki kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde incelemeler bulunarak, apartman sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Çevredekilerin ifadelerinde, çiftin sürekli kavga ettiklerini söyledikleri öğrenildi. Sultan Sarı'nın 12 yıl önce ilk eşinden boşandığı, daha sonra ikinci evliliğini yaptığı Erdal Alakol'dan da 6 ay önce boşandığı bildirildi.

Olay sonrası otomobille kaçan Erdal Alakol'un yakalanması için çalışma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Didim Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.