Etüt Merkezleri, Sosyal Aktivitelere Önem Veriyor

Etüt Merkezleri, Sosyal Aktivitelere Önem Veriyor

İzmit Belediyesi’nin 20 ayrı yerde açtığı etüt merkezlerinde yapılan derslerin yanında sosyal aktivitelere de önem veriliyor.İzmit Belediyesi tarafından öğrencileri dershaneye gitmekten kurtaran etüt...

İzmit Belediyesi’nin 20 ayrı yerde açtığı etüt merkezlerinde yapılan derslerin yanında sosyal aktivitelere de önem veriliyor.

İzmit Belediyesi tarafından öğrencileri dershaneye gitmekten kurtaran etüt merkezlerinde ders programının dışında sosyal aktiviteler de düzenlenerek öğrencilerin okul stresinden uzaklaşmaları sağlanıyor. Halen 20 mahallede bulunan etüt merkezlerinden 2 binden fazla öğrencinin yararlandığını söyleyen yetkililer, “Etüt merkezleri sayesinde öğrenciler dershaneye gitmek zorunda kalmıyorlar. Yılsonunun yaklaşması ve sınav maratonun arttığı bu günlerde öğrencilerin morallerinin yüksek olması gerekiyor. İzmit Belediyesi olarak etüt merkezlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik dersler devam ederken, sık sık sosyal aktiviteler de düzenleyerek öğrencilerin stresten uzaklaşmaları sağlanıyor” dediler.

Etüt merkezlerine giden öğrenciler de verilen eğitim sayesinde okul başarılarının arttığını ifade edip Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

Öte yandan etüt merkezlerinde görevli 45 öğretmen Belsa’da bir toplantı yaptılar. Toplantıda geçen ayın değerlendirmesinin yapıldığın ve önümüzdeki günlerde yapılması gerekenler konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.