Ev Hanımının Çıkardığı Şiir Kitabı İçin Şiir Dinletisi

Ev Hanımının Çıkardığı Şiir Kitabı İçin Şiir Dinletisi

Bilecik İl Halk Kütüphanesi tarafından Güldenur Aktürk’ün “Gönlümün Sesi Vatan Sevgisi” isimli şiir kitabının tanıtımı için şiir dinletisi düzenlendi.Bilecik İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen şiir di...

Bilecik İl Halk Kütüphanesi tarafından Güldenur Aktürk’ün “Gönlümün Sesi Vatan Sevgisi” isimli şiir kitabının tanıtımı için şiir dinletisi düzenlendi.

Bilecik İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen şiir dinletisi hakkında açıklama yapan Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürü Pınar Dengiz, Güldenur Aktürk’ün “Gönlümün Sesi Vatan Sevgisi” isimli şiir kitabının tanıtımı ve şairle söyleşi etkinliğinde buluştuklarını belirtti. Dengiz, “Kendisi ev hanımı. Kendi imkanlarıyla bastırdığı kitabını hem kamuoyunun tanımasını hem de gençlerimize kitap, şiir ve edebiyat sevgisini aşılamayı arzu ettik. Bir yazar nasıl kitap yazar, bir kitap nasıl ortaya çıkar hangi emeklerle bugünlere gelir biraz da bunu göstermek istedik” dedi.

Şiir kitabının sahibi ev hanımı Güldenur Aktürk ise, çok mutlu olduğunu belirterek, “Ben ev hanımıyım, yazdığım şiirleri kitaba dönüştürmeye karar verdim. Bugünde güzel bir katılım ile şiir dinletisi yapacağız. Katılanlara teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından Güldenur Aktürk kendi hazırladığı şiirleri seslendirdikten sonra Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürü tarafından kendisine hediye taktim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.