Evde Bakım Birimi yatalak hasta ve yaşlıları bayrama hazırlıyor

Evde Bakım Birimi yatalak hasta ve yaşlıları bayrama hazırlıyor

Sosyal belediyecilik hizmetlerinde sınır tanımayan Nazilli Belediyesi Evde Bakım Birimi yatalak hasta ve yaşlıları bayrama hazırladı.

Evlerinden çıkamayan yatalak hasta ve yaşlı kişilerin haftalık ve aylık kişisel bakımlarını yapan Nazilli Belediyesine bağlı evde bakım biriminin elamanları bayram öncesi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 2 şer kişilik guruplar halinde oluşturulan evde bakım birimleri Kurban Bayramı yaklaşırken ihtiyaç sahiplerinin evlerine ve kaldıkları yerlere giderek temizlik ve bakımlarını yaptı.

Bayram öncesi yoğun talep gören hizmet için “Her koşulda ve her şartta halka hizmet etmek bizim görevimizdir” diyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Ekibin faaliyete geçtiği günden bu yana çok fazla talep gördüğünü, haftanın her günü yoğun bir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi kişilere hizmet verildiğini ve bu hizmeti Nazilli merkez ile mahallelerinde sürdürüldüğünü belirtti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık her geçen gün sayının daha da arttığını vurgulayarak, “Oluşturduğumuz bu ekibe yoğun ilgi ve talep geliyor. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde pek çok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Sosyal Belediyecilikte önceliğimiz ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olmaktır. Onlara hizmeti sunarken mutlu olmalarını sağlamaktır. İhtiyaç sahibi kişinin ve yakınlarının da memnuniyetle karşıladığı hizmetimiz ile ihtiyaç sahibi kişilerin yaşam kalitelerinin artmasını sağlamıştır. Unutmamalıyız ki; bir gün hepimiz bakıma muhtaç yatalak bir hasta haline gelebiliriz. Kendi kişisel bakımlarımızı yapamayacak halde olabiliriz. Bu bakımlarımızı yapabilecek etrafımızda kimseleri bulamayabiliriz. Biz de bunları düşünerek böyle bir hizmeti uygulamaya koyduk. Bu hizmeti verilmeye başladığı andan itibaren de misyonumuz kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak ihtiyaç sahibi kişilere de o şekilde davranmaya özen göstermek oldu. Bizim tek derdimiz var, her koşulda ve her şartta halka hizmet etmektir. Bayram öncesi de personelimiz ihtiyaç sahibi kişilerin temizlik ve bakımlarını yaparak kurban bayramına hazırlamaktadır” dedi.       

20150618_144505-001.jpg

eee.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.