Evi yanan yaşlı adam tutuklandı

Evi yanan yaşlı adam tutuklandı

Karacasu’da 5 gün önce evinde yangın çıkan evli ve iki çocuk babası 76 yaşındaki M.S., Nazilli Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı “Uyuşturucu ticareti Yapmak” suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Yargıtay tarafından da cezası kesinleşen M.S.  savcılığın talimatı üzerine jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderilen yaşlı adamın, “Eşimin şeker hastalığına iyi geldiği için hint keneviri yetiştiriyordum” demesi de kendisini kurtarmaya yetmedi.

Geyre’de yaklaşık iki yıl önce bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, M.S'nin evine baskın düzenledi. Evin bahçesinde ekili 10 kök, ayrıca bir başka tarlada 50 kök olmak üzere iki ayrı yerde ekili toplam 60 kök hint keneviri ele geçiren Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan yaşlı adam, şeker hastası eşine iyi geldiği için hint keneviri yetiştirdiğini söylediği öğrenildi. Hakkında Nazilli Ağır Ceza Mahkemesinde “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan dava açılan M.S. tutuksuz yargılandığı davadan 3 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Yargıtay’dan onanan dosya kapsamında Cumhuriyet Savcılığınca hakkında yakalama kararı çıkarılan M.S. infazı uygulanmak üzere Geyre Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından evinde yakalanarak Adliyeye sevk edildi. Adli işlemleri tamamlandıktan sonra Karacasu’daki ceza evine gönderilen M.S.nin daha 5 gün önce eşi Ayşe (60) ve engelli kızı Hatice (26) ile birlikte komşu gezmesinde iken evinde yangın çıktı. Çıkan yangında evde maddi hasar oluşmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.