Evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdi

Evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdi

İncirliova'nın Acarlar Mahallesi’nde evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştiren A. K. (36), yakalandı. Hint kenevirlerinin dışarıdan görünmemesi için bahçesini kazarak yaklaşık bir metre alçaltan A.K’nin yetiştirdiği 71 adet Hint keneviri imha edildi.

A. K., Acarlar Mahallesi 67. Sokaktaki evinin bahçesine Hint Keneviri dikti. A. K., Hint kenevirlerinin boyunun uzayacağını bilerek dışarıdan gözükmemesi için bahçesinin bir kısmını kazarak yaklaşık bir metre alçalttı. Bu bölümün etrafına çamaşır ipi gerip çamaşırla gizlemeye çalışan A.D’nin çabaları yakalanmasını önlemedi. Boyları iki metreyi geçen Hint kenevirlerini fark eden vatandaşlar, İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirerek ihbarda bulundu.

POLİS BİLE ŞAŞIRDI

İhbarı değerlendiren İncirliova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri A. K’nin evine baskın düzenledi. Evin bahçesinde arama yapan polis ekipleri, çamaşırların arkasında boyları 2 buçuk metreyi geçen ve çukur içerisine dikilen 71 adet Hint kenevirini buldu. Bahçede köpek de besleyen şüphelinin Hint kenevirlerini gizleme çabaları polisi de şaşırttı. Hint kenevirlerini söken polis ekipleri, kenevirleri imha etmek üzere iki polis aracını kullandı. A. K. İncirliova Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.