Evleri yanan aileye Başkan Alıcık'tan yardım eli uzandı

Evleri yanan aileye Başkan Alıcık'tan yardım eli uzandı

Nazilli’nin Demirciler Mahallesi’nde evleri yandıktan sonra 2 çocuğuyla birlikte baba evine sığınan Darkan ailesine, Belediye Başkanı Haluk Alıcık yardım eli uzattı. Yangın sonrası büyük hasar gören ev Nazilli Belediyesi tarafından yapılacak.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Demirciler Mahallesi'nde yaşayan ve 21 Mart 'ta çıkan yangında evi hasar gören Sezer Darkan (40), yangından sonra eşi Simge Darkan, çocukları 1.5 yaşındaki Ebrar Sevda ile 7 yaşındaki Esma Betül'le aynı mahallede bulunan babaevine sığındı. Maddi durumlarının yetersiz olması nedeniyle evlerindeki hasarı gideremediğini anlatan Darkan, yetkililerden yardım istemişti. Ailenin sesine kulak veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, hasar gören evin yapımı için ekiplerine talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller, yanan evde inceleme yaparak, rapor tuttu. Evdeki yenileme çalışmalarının bir hafta sonra başlanılacağı öğrenildi. 

Oğlu, gelini ve 2 torununa sahip çıkan Mehmet Ali Darkan da, aile hakkında çıkan haberlerin ardından yüzlerce yardım telefonu aldıklarını bildirdi. Yardımsever vatandaşlara ve evin tadilatını üstlenen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini ileten Darkan, “Allah razı olsun, Belediye Başkanımız bizim büyük bir yükümüzü üstümüzden aldı. Evin yapımına önümüzdeki hafta başlanılacak. Yurt içi ve yurt dışından da çok sayıda yardım telefonları aldık. Allah herkesten razı olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.