Fatsa’da 22 Bin Öğrenci Karne Alacak

Fatsa’da 22 Bin Öğrenci Karne Alacak

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 yılı eğitim-öğretim sezonu sonunda 22 bin öğrencinin karne alarak tatile gireceğini belirten Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Öğrencilerimiz tatilde bo...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 yılı eğitim-öğretim sezonu sonunda 22 bin öğrencinin karne alarak tatile gireceğini belirten Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Öğrencilerimiz tatilde bol bol dinlensinler” dedi.

2014-2015 eğitim - öğretim sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak Ordu’da ilçeler arasında eğitim açısından iyi konumda yer aldık. Geçen yıla oranla eğitim seviyesinde yükselişimiz devam etmektedir. 22 bin öğrencimiz karnelerini alarak tatile gereceklerdir. Eğitim-öğretim yılında önemli yatırımlar hizmete açıldı. Bu anlamda buna bağlı olarak öğrencilerimizin eğitim seviyesi yükselmiştir. Öğrencilerimizin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Yaz tatili döneminde öncelikle dinlenmenizi ve bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinliklerle kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunmanızı ve böylelikle yaz talilinde umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.