Fazıl Kasap Annelere Karanfil Dağıttı

Fazıl Kasap Annelere Karanfil Dağıttı

CHP Kütahya milletvekili adayı Dr. Fazıl Kasap, Anneler Günü sebebiyle Sevgi Yolu üzerinde karanfil dağıttı.Annelerin hayatın en latif, en pak ve en saf güzelliklerini hissettiren manevi bir değere ha...

CHP Kütahya milletvekili adayı Dr. Fazıl Kasap, Anneler Günü sebebiyle Sevgi Yolu üzerinde karanfil dağıttı.

Annelerin hayatın en latif, en pak ve en saf güzelliklerini hissettiren manevi bir değere haiz olduklarını ifade eden milletvekili adayı Kasap, Anneler Günü’nü annelere sonsuz muhabbet ve sevgide bağlılığın ifade bulduğu anlamlı bir gün olarak değerlendirdi.

Annelerin karşılıksız sevgi, fedakarlık ve emeklerinin hiçbir maddi değer ile ölçülemeyecek kadar mukaddes olduğunun altını çizen Kasap, “Şefkat ve sevginin timsali olan annelerimiz aynı zamanda aydınlık Türkiye’nin gerçek mimarlarıdır. Onların bir nakkaş edasıyla ilmek ilmek sevgiyle dokudukları yürekler, bu ülkenin huzuru, sükunu, barışı ve her alanda çağdaş Türkiye’nin inşasının yegâne sigortasıdır. Annelerin hududu olmayan sevgi pınarlarından evlatlarının yüreklerinde inkişaf eden umutlar, hem ülke sathında hem de evrensel bazda barışın ve kardeşliğin de güvencesi olacaktır. Asaletin ve zarafetin mukaddes numunelerinden olan anneler, Türk Milleti olarak varlığımızın güvencesi oldukları gibi aynı zamanda birlik ve bütünlük içerisinde yaşamamız da kilit bir role de sahiptirler. Bizi biz yapan ve bizi millet kılan milli ve manevi değerlerimizin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin tatbikinde de en büyük pay sahibi annelerimizdir” dedi. (EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.