Feci Kaza! Düğün hazırlığından ölüme

Feci Kaza! Düğün hazırlığından ölüme

Aydın-İzmir otobanında bir otomobil park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada evlilik hazırlığında olan Nazlı Ayboğan ve damadın annesi Zeynep Akyüz ile otomobildeki Müslüm Akyüz can verirken,damat adayı Kazım Akyüz ile babası Sefer Akyüz ağır yaralandı

Öğrenilen bilgilere göre;  Aydın-İzmir otoyolu, Selçuk Kavşağı yakınlarında bugün saat 10.30 sıralarında kaza meydana geldi. Aydın'dan İzmir yönüne seyreden 09 TE 297 plakalı otomobil, arıza yapması sonucu yol kenarındaki emniyet şeridinde park halinde bulunan 20 YZ 038 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Can pazarının yaşandığı korkunç kazada, evlilik hazırlığında olan gelin adayı Nazlı Ayboğan, damat adayının annesi Zeynep Akyüz ve otomobildeki Müslüm Akyüz olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan damat adayı Kazım Akyüz ile babası Sefer Akyüz'ün olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı, tedavi altına alınan baba ve oğlunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde bulunan davetiye duygulandırdı

Kaza sonrası olay yerinde bulunan düğün davetiyesi, herkesi duygulandırdı. Davetiyedeki bilgilere göre; hayatını kaybeden Nazlı Ayboğan'ın 6 Kasım 2016 Pazar günü Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kazım Akyüz ile nikahının olduğu öğrenildi.

 

Haber Kaynağı:Denge

d-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.