Feci kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Feci kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Aydın'ın Germencik ilçesinde hemzemin geçitte trenin çarptığı otomobilde hayatını kaybeden biri bebek 3 kişi Buharkent ilçesinde toprağa verildi.

Moralı Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte dün yolcu treninin çarptığı otomobilde hayatını kaybeden Sudenaz Eroğlu (11), Nazlı Karacan ve 11 aylık çocuğu Elçin Karacan'ın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsilerinin tamamlanmasının ardından Buharkent ilçesine gönderildi.

Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde anne ve bebeği aynı tabuta kondu.Aynı kazada yaralanan Gürhan Karacan, eşi ve tek çocuğunun bulunduğu tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Anne ve bebeğin cenazesi Kayaburnu Mahalle Mezarlığı'nda, Sudenaz Eroğlu ise Buharkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve ölenlerin yakınları katıldı. Mustafa Alkan yönetiminde İzmir-Söke seferini yapan 32351 sefer sayılı yolcu treni, Moralı Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte Gürhan Karaca'nın kullandığı 09 PM 854 plakalı otomobile çarpmış, biri bebek 3 kişi ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.