Feci yangın ! Otomobilin içinde kalan çocuk yanarak...

Feci yangın ! Otomobilin içinde kalan çocuk yanarak...

Park halindeki otomobile oyun oynamak için giren çocuk yanarak yaralandı. Küçük çocuk, tedavi edilmek üzere helikopter ambulans ile İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Birimine sevk edildi.

Söke'nin Bağlarası Mahallesinde meydana gelen olayda 3.5 yaşındak bir çocuk oyun oynamak için evlerinin önünde bulunan park halindeki otomobile girdi. Çocuk otomobil içinde bir süre kilitli kaldı. Oyuna devam ederken bir anda alevler yükseldi. Yangının başlaması ile  ölüm ile burun buruna gelen çocuğun vücudunun bir çok noktasında yanıklar oluştu. Uzun uğraşlar sonucunda otomobilden çıkartılan çocuk,  Söke Devlet Hastanesine götürüldü. İlk müdahalesin ardından vücudunda yüzde 35'in üzerinde yanıklar olduğu bildirildi.

Doktorlar tarafından yanık merkezinde tedavi edilmesi gerektiği belirtilen çocuk, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 112 helikopter ambulansı ile Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi. Burada yer bulunamamasından dolayı İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Merkezine sevk edilerek tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.