Fen Lisesi Öğrencisine Kaymakam Ayca’dan Hediye

Fen Lisesi Öğrencisine Kaymakam Ayca’dan Hediye

Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı göstererek Batman Fen Lisesi’ni kazanan Hasankeyf 60. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazlıcan Turan’a İlçe Kaymakamı Temel Ayca tarafından diz üstü bilgisayar hediye edildi.Ya...

Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı göstererek Batman Fen Lisesi’ni kazanan Hasankeyf 60. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazlıcan Turan’a İlçe Kaymakamı Temel Ayca tarafından diz üstü bilgisayar hediye edildi.

Yapılan görüşmede İlçe Kaymakamı Temel Ayca, büyük bir başarı göstererek Batman Fen Lisesi’ni kazanan Nazlıcan Turan’ı tebrik etti. Kaymakam Temel Ayca çalışarak, emek sarf ederek ve azimli olarak yapılan çalışmaların başarıya ulaşacağını kaydetti. Kaymakam Ayca, Turan’ın bundan sonra lise hayatında da çalışarak ve gayret göstererek daha güzel başarılara ulaşılması gerektiğini belirtti.

Başarı göstererek Fen Lisesi’ni kazanan Turan’ı diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdiklerini kaydeden Kaymakam Ayca, Turan’a laptop kullanma konusunda dikkatli olmasını, öğrencilik hayatında özellikle derslerine ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Ayca, kaymakamlık olarak Turan’a bundan sonraki öğrencilik hayatında gereken desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.