FETÖ'de tutuklamalar var

FETÖ'de tutuklamalar var

Aydın’da Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü FETÖ operasyonunda aralarında 2 üsteğmen ve öğretmenlerinde olduğu biri kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kaçakçılık şubesi ekipleri, FETÖ’yle irtibatlı oldukları yönünde gizli tanık beyanları olan aralarında karı kocanın da olduğu 7 kişiyi evlerine yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına aldı. Aralarında daha önce Nazilli’de okumuş Diyarbakır Jandarma Komutanlığında görevli üsteğmen İ.K., ve üsteğmen A.Ş., A.G. C.E. S.K. ve dershanede muhasebe müdürü öğretmen R.Y. ile ev hanımı eşi A.Y.’nin de olduğu 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KANSER HASTASI SAĞLIK NEDENİYLE SALIVERİLDİ

Cumhuriyet savcısının talimatıyla Sulh Ceza Mahkemesi’ne tutuklanma talebiyle sevk edilen sanıklardan Cihan Efe, Abdülkadir Gül, Refik Yıldız tutuklanırken, üsteğmen İ.K, A.İ, ve Refik Yıldız’ın ev hanımı eşi A.Y. ile kanser hastası olduğu öğrenilen S.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.