Feyzioğlu, Baro Tesisi alanlarını inceledi

Feyzioğlu, Baro Tesisi alanlarını inceledi

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu Aydın’da yapılacak olan Baro Tesisleri alanı için incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Aydın’da ziyaretler gerçekleştiren TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Aydın’a sözünü verdiği Baro Tesisi yeri için inceleme yaptı.

Feyzioğlu, Çineli Avukatlar Doğan ve Serap Yörük çiftinin kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden oğulları Doğancan için gerçekleştirdiği taziye ziyareti sonrası, Efeler’de yapmayı düşündükleri Baro Tesisi alanlarını inceleyen Başkan Feyzioğlu, verdiği sözü unutmadığını ve Aydın Adalet Sarayı’nın yerinin kesinleşmesini beklediklerini vurguladı.

“UYGUN BİR ALANA TESİSİMİZİ YAPAR GEÇERİZ”

Aydın Baro Başkanlığı görevine aday olduğu günden bu yana Baro Tesisi yapmak istediklerini ifade eden Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, “Ekim ayında yapılan Baro Başkanlığı seçimi öncesinden beri, Aydın’a yeni ve modern bir Baro Tesisi yapmak istediğimizi söylüyoruz. Aydın’da yıllardır sürüncemede olan Adalet Sarayı’nın yerinin belirlenmesini bekliyoruz. Bu konu sürüncemede kalmaya devam ederse, meslektaşlarımızın da mağdur olmayacağı uygun bir alana tesisimizi yapar geçeriz. Barolar Birliği Başkanımızın Aydın’a gerçekleştirdiği ziyarette, hayalini kurduğumuz tesis alanı olabilecek yerlerde inceleme yaptık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.