Filistin Engelli Voleybol Milli Takımından Vali Kaban’a Ziyaret

Filistin Engelli Voleybol Milli Takımından Vali Kaban’a Ziyaret

Filistin Engelli Milli Takımı oyuncuları Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.Ereğli Belediyesi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Ereğli’ye gelen Fi...

Filistin Engelli Milli Takımı oyuncuları Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

Ereğli Belediyesi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Ereğli’ye gelen Filistin Engelli Voleybol Milli Takımı Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan “Engelliler haftamızı Uluslar arası bir boyutta farklı etkinlikler çerçevesinde canlandıralım diye yaptığımız araştırmalar sonucu Filistin Oturarak Voleybol Milli Takımı’na ulaştık.İsrail Devletinin çıkardığı zorluklara rağmen takımımızı Ereğli İlçemize getirebildik.Kendileri de burada olmaktan çok memnunlar. Bu arkadaşlarımızın bir çoğu savaşta engelli duruma düşmüşler.” Dedi.

Filistin Oturarak Milli Voleybol Takımı Kafile Başkanı ve Antrenör Muhammed Ziyad bu etkinlikten ok memnun olduklarını dile getirerek “Türkiye de bulunmak bizi ok mutlu ediyor, Filistin hükümetinin ve Spor Bakanımızın sizlere selamları var.Türk Devletinin bize sunduğu bu imkanlardan dolayı ok memnun olduk Ereğli de geçirdiğimiz günler harika günlerdi ben takımımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim,Milletlerin arasında bu tip özelliklede spor gibi buluşturucu bir bahaneyle bir araya gelmeler çok güzel sonuçlara sebebiyet veriyor. Filistin bizim kadim olarak geçmiş dönemlerden beri sürekli ilgi alanımızda olmuş yerlerden bir bölgemiz, 600 yıl gibi bir süre oranın halklarıyla bir temas halinde olmuşuz. Ben bu arkadaşlarımıza tüm zorluklara rağmen bu spor alanında göstermiş oldukları başarılardan dolayı da tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret hediyelerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafından sonra sonra son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.