Final öğrencilerinden "Engelliler için elele" kampanyası

Final öğrencilerinden "Engelliler için elele" kampanyası

Nazilli Final Özel Lisesi öğrencileri “Bir el uzatıp bin yaşam kurtarabilirsiniz.” sloganıyla yatağa bağlı engelli bireylere akülü araç alabilmek için “Engelliler için elele” kampanyası başlattı.

Nazilli Final Özel Lisesi öğrencileri bugün uzun çarşıda “Engelliler için elele” kampanyası için stand kurdu. Kurdukları stantda bir engelli bireye akülü araç almayı hedefleyen öğrenciler vatandaşları bilgilendirerek arzu ettikleri miktarda bağışlarını kabul ediyorlar.

Standı kurmak için Nazilli Belediyesi’nden gerekli izinleri alan öğrenciler NAZDER’in de desteğini aldılar. Hedefledikleri bağışı topladıktan sonra ihtiyaç sahibi engelli bireye akülü aracı kendi elleriyle teslim edeceklerini söyleyen öğrenciler vatandaştan da olumlu tepkiler aldılar.

Kampanyayı başlatan ve yöneten okul temsilcisi Rümeysa Çetin, okul temsilci yardımcıları Zehranur Çağlayan ve Melih Fırat Bakkalhan sokakta kampanyayla ilgilenenleri bilgilendirerek gönüllerinden geçtiği miktarda verdikleri bağışları topluyorlar.

Nazilli halkından kampanyaya ilgi yoğun

Öğrencilerin engelli bir bireye akülü aracı almak için oluşturdukları kampanyaya okul yönetiminden de destek yapıldı. Okul Müdürü Kaan Dilekoğlu ve Müdür Yardımcısı Aslan Seyhun  da kampanyaya destek için standa gelerek bağışta bulundu.

Nazilli halkının kampanyaya desteğinden memnun olduklarını belirten Okul Temsilcisi Rümeysa Çetin “ Engelliler için başlattığımız kampanyamıza destek veren okul hocalarımıza, Nazilli Belediyesi  yetkililerine ve NAZDER’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız etkinliğe Nazilli halkının desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

“Engelliler için el ele” kampanyası için 27 Ekim’de  Sosyete Pazarı’nda kermes düzenleyecek olan öğrenciler, Nazilli halkının kampanyaya desteklerini bekliyorlar. 

Haber: Neslihan Akgün

whatsapp-image-2016-10-20-at-17.56.00.jpeg

whatsapp-image-2016-10-20-at-17.56.33.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.