Forum Gaziantep Koçtaş’la Çiçek Açtı

Forum Gaziantep Koçtaş’la Çiçek Açtı

Forum Gaziantep, Koçtaş ile birlikte anneler gününe özel 9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlediği çiçek dikim atölyesinde, tüm annelere hediye ettiği rengarenk çiçeklerin yanısıra uzmanlar tarafından veril...

Forum Gaziantep, Koçtaş ile birlikte anneler gününe özel 9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlediği çiçek dikim atölyesinde, tüm annelere hediye ettiği rengarenk çiçeklerin yanısıra uzmanlar tarafından verilen eğitimle çiçek dikimi ve bakımı hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, ev sahipliği yaptığı keyifli etkinliklerine 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde gün boyu süren Anneler Günü’ne özel çiçek dikim atölyesi ile devam etti.

“Çocuklar için daha güzel bir dünya” sloganıyla yola çıkan Forum Gaziantep, Koçtaş’la birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, yüzlerce fidanı, çiçeği toprakla buluşturdu Rengarenk mis kokulu çiçekler ile annelerin ve çocuklarının elinde eşsiz görüntülere sahne oldu.

Koçtaş Yapı Market’in katkılarıyla, Ziraat mühendislerinin denetiminde, Gaziantepli kadınların ve Forum Gaziantep ziyaretçilerinin anneler günü, özel bir etkinlikle çiçek gibi kutlandı.

Ziyaretçilere, etkinlik sonunda Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü tarafından hazırlanan sertifikalar takdim edildi. Sertifikalarını alan kadınlar, saksılara ektikleri fidan ve çiçeklere kendi çocukları gibi bakacaklarını ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.