Futbol Köyü’ne Nazilli’den Angın ve Fırtına katılacak

Türkiye Futbol Federasyonu ile Ülker iş birliğinde gerçekleştirilen Futbol Köyleri Projesi’nin Gölcük Kampı’na Nazilli’den Antrenör Murat Angın ve Nazilli Belediyespor’un alt yapı sporcusu Musa Fırtına (12) katılacak.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Futbol Köyleri Projesi’nin Ege Bölgesi ayağı 1-10 Eylül tarihleri arasında Gölcük’te yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker iş birliğinde gerçekleştirilen Futbol Köyleri Projesi’ne geçen yıl olduğu gibi bu yıl da TFF tarafından antrenör olarak görevlendirilen Murat Angın ile Nazilli Belediyespor’un alt yapı sporcusu Musa Fırtına (12) katılacak.

• KAMPA 40 YETENEKLİ SPORCUNUN KATILACAK

Antrenör Murat Angın, Ege Bölgesi’nden daha önceden belirlenmiş 2002 doğumlu 40 yetenekli sporcunun kamp programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Angın, “Kamp programında yer almak gurur ve mutluluk verici bir olay. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da görevlendirilmiş olmam bu yolda yaptığım çalışmaların ne kadar doğru olduğunun göstergesi olarak değerlendirebilirim. Kendimi antrenörlük konusunda daha da geliştirmek için her gün daha çok çalışıyorum. Araştırıyorum okuyorum ve karşılığını yavaş-yavaş olsa alacağımı biliyorum” dedi.

• ALTINORDU’DAN TEKLİF ALDI NAZİLLİ’DE KALDI

Murat Angın, sezon başında Altınordu’dan teklif aldığını belirterek, “Ancak Nazilli Belediyespor’lu yöneticilerimizin iknası ile bu teklifi geri çevirip kulübümle olan bağımı koparmadım. Bu sene U-19 Takımı Yardımcı Antrenörlüğü U-11 ve U-12 Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev verildi. Çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

futbol-koyu’ne-nazilli’den-angin-ve-firtina-katilacak2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.