Futbol sadece futbol değildir

Futbol sadece futbol değildir

Geçtiğimiz sezonu Yıldızgücü'nde geçiren 1995 doğumlu Mustafa Saydam'ın futbol hayatı filmlere konu olacak cinsten. Genç oyuncu azmiyle hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyor.

3 sezon önce Nazilli Belediyespor U-21'de Altay ile oynanan maçta kaleye giden topun gol olmasını engellemek için yaptığı müdahale sonrasında ayağının direğe çarpması sonucu diz kapağı kırılan Saydam, eski günlerine geri dönüyor.

Talihsiz sakatlığın ardından ayağı 1 yıl alçıda kalan genç stoper için doktorlar ve antrenörleri bir daha futbol oynayamazsın dese de Saydam, tedavi sürecinin ardından kararlı bir şekilde çalışarak hayal ettiği formasına tekrar kavuştu.

"İnşallah profesyonel olduğu günleri göreceğiz"

Oyuncularının azminin takdire şayan olduğunu ifade eden Yıldızgücü genel menajeri Önder Şimşek, " Mustafa kardeşimizin hikayesi birçok insana örnek olacak. Talihsiz bir şekilde diz kapağının kırılması sonrası birçok doktor ve antrenör futbola dönmesinin imkansız olduğunu söyledi. Hem bizim uğraşlarımız hem genç oyuncumuzun azmi sakatlığı tekrar atlatmasını sağladı. Bu süre zarfında hayat ışığını hiç kaybetmedi. Umutsuzluğa kapılmadı. Bu olay bizlere bir kez daha hayatta çoğu şeyin imkansız olmadığını gösterdi. Kendisinin ayağı bir yıl alçıda kaldı. Ardından 1 yıl daha tedavi süreci devam etti. Bu süreçte Erdemspor Başkanı Ertan Erdem 6 ay boyunca kardeşimiz ile bizzat ilgilendi. Bizde kulüp olarak kendisinin tedavisinde Gençlerbirliği kulüp doktorunda muayene olmasını sağladık. Ama burada tabiki en büyük takdiri genç futbolcumuz almalıdır. En büyük hayali olan profesyonel futbolcu olmak için gece gündüz çalıştı çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yavaş yavaş eski performansına dönüş sinyalleri vermeye başladı. Önümüzdeki sezonda üstüne katarak performasını arttıracağından hiç şüphemiz yok. İnşallah profesyonel olduğu günleride göreceğiz. Yıldızgücü olarak oyuncularımızın her zaman yanındayız" dedi.

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.