Futbolcular Çanakkale Şehitlerini Andı

Futbolcular Çanakkale Şehitlerini Andı

Ünlü futbolcular, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 99. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medyada mesajlar yayımladı.

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig’de forma giyen futbolcular ile efsane isimler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 99. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medyada mesajlar yayımladı. O mesajlardan bazıları şöyle:

Eskişehirspor futbolcusu Necati Ateş: “Atamızı, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”

Fenerbahçe futbolcusu Gökhan Gönül: “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum”

Çaykur Rizespor futbolcusu Sercan Kaya: “18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun”

Gaziantepspor futbolcusu Cenk Tosun: “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum." 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun, başta M.K Atatürk ve bütün şehitlerimiz nur içinde yatsın. Geri dönmeyi asla düşünmediler. Tarihin en büyük destanını yazdılar. "18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun”

Galatasaray futbolcusu Veysel Sarı: Atamızı, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”

Eski Milli futbolcu Hakan Şükür: “Asla geri dönmeyi düşünmediler. Çanakkale'ye serilip vatanı şereflendirdiler. Tarih onları değil, onlar tarihi yazdılar. 18 Mart, Çanakkale!

Çanakkale'yi yeniden solumak, "vatan" diyebilmek ile olur, "vatan"ı aldatmak ile değil. 18 Mart ruhu kutlu olsun”

Ankaraspor Futbolcusu Özkan Karabulut: “Çanakkale zaferinin 99. Yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz”

Kayserispor futbolcusu Ertuğrul Taşkıran: “Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Minnetle Anıyoruz”

Manisaspor futbolcusu Gökhan ıravul “18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlerimizi rahmet,saygı ve minnetle anıyoruz”

Trabzonspor futbolcusu Mustafa Yumlu: “Çanakkale Zaferimizın 99. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü, Şehit ve Gazilerimızi saygiyla aniyorum. - "Çanakkale Geçilmez"

Nihat Kahveci: 18 MART.. Büyük Çanakkale zaferi.. Bütün şehit olanları ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.. Bu topraklar kolay kazanılmadı.. Unutmayalım”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.