Galatasaray Aydın'a geliyor

Galatasaray Aydın'a geliyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu Galatasaray'ı ağırlıyor.

Zorlu müsabakada Aydın'ın tek hedefli galibiyet.

Hafta içinde lider VakıfBank'a 3-1 kaybeden Aydın Büyükşehir Belediyespor düşme potasından bir türlü kurtulamadı. Seri galibiyetler yakalamak isteyen Aydın, Galatasaray karşısında puan arayacak. Tribünlerin dolu olması beklenen karşılaşma için nefesler tutuldu.

Ligde kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Aydın ekibinde antrenör Mustafa Umut Uysal, "Biz ligden düşmeyeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyanın en zor liginde mücadele ediyoruz. Evimizde daha iyi oynuyoruz. Taraftarlarımız bize inansınlar. Biz çıkışa geçeceğiz" dedi.

ultrAslan ORGANİZASYON YAPIYOR

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan Aydın merkez ve ilçelerden gelecek taraftarlarla birlikte deplasman tribünü doldurmak için organizasyon yapıyor. Galatasaray'ı Aydın'da yalnız bırakmak istemeyen ultrAslan Aydın üyeleri, takımlarını Aydın'da gördüklerinden dolayı da mutlu olduklarını belirtti.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonu'nda 3 Şubat Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmaya tüm taraftarlar davet edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.