Galatasaray-gaziantepspor Maçı Öncesi

Galatasaray-gaziantepspor Maçı Öncesi

Galatasaray, ligin 28. haftasında sahasında Gaziantepspor’u ağırlıyor.Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, ligin 28. haftasında sahasında Gaziantepspor’u ağırlıyor. Türk...

Galatasaray, ligin 28. haftasında sahasında Gaziantepspor’u ağırlıyor.

Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, ligin 28. haftasında sahasında Gaziantepspor’u ağırlıyor. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray, zirve yarışındaki rakiplerinden Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

58. RANDEVU

İki ekip, bugün yapacakları karşılaşma ile birlikte lig tarihindeki 58. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 57 müsabakada sarı-kırmızılılar 33 kez gülen taraf olurken, konuk ekip Gaziantepspor ise 10 mücadelede 3 puan sevinci yaşadı. Taraflar 14 kez de eşitliği bozamadı. Galatasaray’ın ligde attığı 92 gole, Gaziantepspor 42 golle karşılık verdi.

BURAK YILMAZ GAZİANTEPSPOR’U BOŞ GEÇMİYOR

Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Gaziantepspor’a karşı forma giydiği son 7 maçta da gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde Trabzonspor ve Galatasaray forması ile Gaziantepspor’a karşı çıktığı son 7 maçta da fileleri havalandırmayı başaran Burak, bu maçlarda toplam 10 gol kaydetti. Kırmızı-siyahlı ekibe karşı toplam 3 maçta 2’şer gol kaydeden yıldız isim, 4 mücadelede ise 1’er gol atmayı başardı.

8 FUTBOLCU SINIRDA

Ev sahibi ekipte, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Hamit Altıntop’un yanı sıra 3’er sarı kartları bulunan Muslera, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Alex Telles, Semih Kaya, Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş bu karşılaşmada sarı kart görmesi halinde ligin 29. haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

SEMİH KAYA 112 GÜN SONRA

Sakatlığı sebebiyle 11 haftadır sahalardan uzak olan Semih Kaya, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor karşılaşmasında olduğu gibi Gaziantepspor mücadelesinde de yedeklerde yer aldı. Yıldız oyuncu, kırmızı-siyahlı ekibe karşı forma giymesi halinde 112 gün sonra ligde sarı-kırmızılı formayı terletmiş olacak.

YASİN ÖZTEKİN KULÜBEDE

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde çıktığı son 8 karşılaşmada 2 gol, 5 asistlik performansı sergileyen genç oyuncu Yasin Öztekin’i bu karşılaşmada yedekler arasına aldı. Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor mücadelesinde ilk 45 dakika sahada kalan Yasin, ikinci yarının başında yerini Olcan Adın’a bırakmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.