Gaziantep’te Balkonlar Çiçek Açtı

Gaziantep’te Balkonlar Çiçek Açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kenti görsel açıdan güzelleştirmek için “Balkonlar Çiçek Açıyor” projesini hayata geçirdi.Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kenti görsel açıdan güzelleştirmek için “Balkonlar Çiçek Açıyor” projesini hayata geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın işbirliğiyle ilk etapta Zübeyde Hanım Bulvarı’ndaki apartmanların bolkanlarının çiçeklendirildiği projede, yaklaşık 1500 saksı çiçek kullanıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkin Şekerci, Masal Parkı’ndaki projenin açılış töreninde, kadın meclisinin yapacağı bütün çalışmalar ellerinde geldikçe destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i projeyi hemen onayladığını belirten Şekerci, projeyi yaygınlaştırmak istediklerinin altını çizdi. Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Suran da projenin, kentine önem veren ülkelerdeki örnekleri dikkate alınarak hazırlandığı söyledi.

Kadın meclisi olarak kentin bir çok sorununa dokunarak iyileştirmeler yaptıklarını ifade eden Suran, ilk pilot bölge olarak görünürlüğü yüksek bir bölgenin seçilerek, çiçeklendirilmenin yapıldığı dile getirdi.

Konuşmaların ardından projenin simgesi olan totemin kurdele açılışı kesilerek, mor balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.